Back to Sweden

Den här veckan kommer inte att bestå av mycket annat än pluggande. Jag har nämligen tenta i engelsk grammatik på lördag, "wiiie!". Nej men jag är faktiskt inte så värst nervös för stunden, men sådär dagen innan kommer jag nog att ha lite svårt att sova. Lite roligt ska jag dock också få ha den här veckan. Imorgon fyller Jeppes kusin Lina år så då ska vi dit och hälsa på, och på torsdag ska jag hänga med Jonna till stan på dagen. På eftermiddagen sen ska jag och Jeppe hem till Emelie och Johan och mysa med lilla Sally. Som jag längtar efter att få träffa dem! Och på lördag blir det förhoppningsvis grillfest om vädret tillåter. Vore kul att fira att tentan är bortgjord med lite barbeque.
 
Något annat kul jag kan berätta är att Jeppe nu har skrivit kontrakt med en ny klubb. Han ska spela för Almtuna kommande säsong så jag och gubben blir Uppsalabor i sommar! Känns fantastiskt kul. Vi hade verkligen hoppats på en Allsvensk klubb, det underlättar så mycket att vara i Sverige. Att det sedan blev ett lag i just Uppsala känns bara som ett stort plus, då jag hört mycket gott om den staden. Det är även nära Stockholm och jag min kusin där också, så det känns förstås skitkul. Det blir även mycket närmre och smidigare för familj och vänner som vill komma och hälsa på, vilket jag hoppas att de flesta vill. Åh, jag ser verkligen fram emot detta supermycket! ♥

Floral dresses

 
I sommar vill jag gå klädd i massor av fina klänningar, och här är två nya tillskott. Den blommiga köpte jag på Bikbok i fredags, och långklänningen kommer från Asos. Den fick jag av Jonna, supergulligt av henne. Tycker den är så fin! Den ser vit ut på bilderna men i verkligheten är den mer cremefärgad, eller beige. 
 
Nu ska jag och gubben strax cykla till min mormor och hälsa på. Solen skiner så det kan nog bli en rätt härlig tur! Hoppas ni får en fin söndag. Puss!

Friday I´m in love

 
Hade en grym fredag igår! Jag och gubben började dagen med en löptur ute på Nötbolandet, sedan åkte vi in till stan för handla lite inför kvällen. Jag fick äntligen göra ett besök på Bikbok (det fanns inte i Danmark vilket jag tyckte sög) och där fyndade jag en top, en klänning och lite nya smycken. Sedan gjorde vi ett besök på Systemet, första på typ 10 månader. Kändes lite weird att behöva handla alkohol i en särskild butik igen, i Danmark finns ju spriten i mataffärerna vilket är rätt smidigt. Efteråt åkte vi i alla fall hem till Jeppe och käkade en god middag, och därefter åkte jag vidare till Jonna i Själevad för en fet reunion. Var helt galet kul att träffas igen, fan vad jag har saknat henne! Vi drack massor av vin och catchade upp all missad tid, fick även se hennes och Fredriks nya lägenhet som de fått jättemysig. Efteråt åkte vi in till Olearys och jag gjorde en skön comeback genom att direkt halka på dansgolvet och ramla pladask på högra skinkan, haha. Hade i alla fall en riktigt rolig kväll med min pingla, det gör vi om snart igen.
 
Idag mår man fan inte bra men det var totalt värt det. Jag och Jeppe tog en promenad till hans farmor och farfar i förmiddags, hade inte träffat dem sedan vi åkte så det var riktigt trevligt! 
 

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Home sweet home

 
Det allra bästa med att vara tillbaka i Övik igen är få träffa alla nära och kära igen. Igår hängde vi med Jeppes mormor och morfar i Sidensjö, blev bjudna på lunch och fika och hade det trevligt i deras supermysiga hus, och idag har jag varit hem till min bästa Sandra och hälsat på. Hon överraskade mig med det ni ser på bilden ovan, plus ett par skitsnygga jeans från Cheap Monday. Snällare människa får man leta efter! Vi har skypat och skrivit till varandra på Facebook flera gånger medan jag var borta men har ändå saknat henne massor, så det var skitkul att äntligen få träffa henne igen och se hennes mysiga lägenhet. Daisy fick även träffa morsan sin.
 
Efteråt sprang jag och Jeppe runt Höglandssjön, årets andra löptur utomhus. Kändes riktigt bra! Det var varmt, solen sken och spåren var kanon. Åh mår så jävla bra just nu, jag älskar att vara hemma!

We only regret the chances we didn't take

 
Hej blöggreaders! Nu har jag landat i Övik. Vi kom hem i fredagskväll, och spenderade helgen hemma hos mina föräldrar på Nötbolandet. Snacka om att det kändes konstigt att vara hemma igen! 9 månader sedan sist, helt sjukt. Men det var självklart både skönt och kul också, har saknat min familj jättemycket. Sedan i söndags har vi varit hos Jeppes familj i Kroksta. Känns super att vara här igen, trivs så bra. Dock känns det verkligen inte som att det är så pass länge sedan sist, det känns så naturligt på något vis.
 
Odense känns dessutom sjukt långt bort, ungefär som att det är flera månader sedan vi var där. Jag saknar det inte ännu utan kände att tiden var rätt att åka hem, men det är klart att vi tar många fina minnen med oss därifrån. Tiden i Danmark har verkligen varit en upplevelse och erfarenhet för livet. Det har varit både ups and downs, men det är det positiva som jag kommer att ta med mig och komma ihåg. Allt tråkigt som hände är inte värt att ägna fler tankar, idioter finns överallt. Jag ångrar ingenting och är bara glad över de härliga människor som vi fått lära känna och som vi förhoppningsvis kommer att hålla kontakten med. Det känns även väldigt häftigt att ha fått chansen att bo nästan 1 år i Danmark, som är likt Sverige på många sätt men som även har sina egenheter. Är det något jag verkligen kommer sakna så är det staden i säg (och gymmet), Odense är supermysigt!
 
Men nu är jag och älsklingen tillbaka i Norrland som sagt och här kommer vi (förmodligen) att stanna till i sommar någon gång, då flyttlasset bär av någon annan stans. Var vet vi inte än, det får bli en surprise!

Goodbye, Odense


I´m coming home

 
De senaste två dagarna har vi i ägnat åt att packa och flyttstäda. Riktigt jävla tråkigt om jag får säga det själv, haha. Resultatet av packningen hittills ser ni ovan, men det är fortfarande en hel del kvar. Min resväska, alla blommor (ja de ska med!), en stor madrass och sådant som vi ännu använder. Vettefan hur allting ska få plats i hyrbilen, jag hoppas verkligen att det är en fet en. Vill verkligen inte behöva lämna något... Planen är i alla fall att åka härifrån Odense i morgon bitti, sedan stannar vi till i Köpenhamn några timmar för att gå lite på stan. Vid klockan 3 drar vi vidare till Linköping där vi stannar en natt på hotell, och sedan fortsätter vi norrut på fredagmorgon. Hemma i Övik är vi på kvällen någon gång.
 
Känns helt underbart att få dela upp resan på två dagar när det är så pass långt. Hade känts fett drygt att köra hela vägen i ett streck, när det handlar om en körning på typ 13 timmar. Jeppes mamma hade en frinatt på Scandic så det passar ju helt perfa att vi får utnyttja den. Åh det ska bli så skönt att komma hem, och fan vad kul det blir att träffa alla igen!!!

The weekend

Hej babes! Har haft en riktigt härlig weekend. I lördags spelade Jeppe sin sista match för säsongen så vi var alla på arenan för att kolla in den, sedan var det tröjauktion direkt efter. Någon köpte hans tröja för 2500 spänn, lite kul :) Och igår fyllde Jeppe 21 bast så vi firade honom med presenter och middag på Jensens Bøfhus. Imorse åkte hans familj hem igen vilket känns lite tråkigt, men det dröjer ju faktiskt inte länge innan vi ses igen. Vi åker hem till Övik troligtvis på torsdag eller fredag redan! Det blir lite tidigare än vad vi hade tänkt men det gör ingenting, vi känner oss rätt färdiga här ändå nu när hockeyn är slut osv.
 
Föresten, jag måste bara berätta att jag klarade min absolut första tenta någonsin häromdagen. Har varit så sjukt nervös över resultatet ända sedan jag lämnade in den för 1½ vecka sedan (nu förstår jag den där känslan av brutal tentaångest) men igår kunde jag äntligen slappna av igen. Sjuuukt lättad alltså, haha. Den var i engelska så det var inte direkt lätt, därför känns det extra bra att jag fixade den. Är ganska stolt över mig själv faktiskt!
 
Idag har vi i alla fall packat och hunnit med en sväng på stan. Fann en sjukt fin tröja på Gina a´la Wildfox-style som jag ska visa er! Efteråt cyklade vi bort till arenan och hämtade alla Jeppes grejer, och därefter drog vi på gymmet och tränade. Är helt DÖD i benen och rumpan nu, haha. Jeppe körde helt slut på mig med olika benövningar, följt av en timme Squash. Hade aldrig spelat det förut men det var sjukt kul och sjukt jobbigt. Roligt att variera löpningen och köra någon annan typ av kondition någon gång.
 
Nu har vi precis käkat middag och ska fortsätta packa. Puss!

On my vacation to-do-list

 
Jakten på en ny bikini inför sommaren har officiellt börjat. Det gäller att vara ute i tid, alla snygga i rätt storlek försvinner ju annars! Denna från Wildfox Couture är grymt snygg tycker jag. Dock ganska dyr.. bara trosorna går loss på ca. 500 spänn. Men det är precis min stil och smak, så det vore värt varenda krona.
 
Varje år tänker jag att "denna sommar ska jag INTE ha en svart bikini", men av någon jävla anledning slutar det alltid med att jag köper en ändå. What's up with that? Haha. Förra året köpte jag visserligen en i rosa men den tröttnade jag på efter halva sommaren. Ska dock göra ett nytt försök i år, om jag hittar någon i en fin färg.

Busy thursday

Har haft en fullspäckad dag! Det hör inte till vanligheten att jag bokat upp en hel dag men idag har det varit full rulle.
 
Först blev det en tur bort till Rosengårdscentret för att leta en snygg mössa (fann dock ingen, känns som jag är ute liiite fel säsong) och käka lunch, sedan vidare till Bilka för att handla lite. När vi kom hem var det bara att byta om för att cykla till gymmet och träna en timme, och efter det var det i princip bara hem och vända i dörren igen för att cykla till arenan och se landskampen mellan Danmark och Finland som vi precis kom hem från. I mellan det har vi hunnit med att städa, tvätta och göra i ordning nere i källaren åt Jeppes föräldrar + bror som kommer hit i natt. Känns skönt att krypa upp i soffan efter en sån effektiv dag! Dessutom har jag gjort bort all skolarbete och träning för denna vecka så nu väntar en ledig helg med Jeppes familj, vilket känns sååå skönt.
 
Bloggen kommer nog att få lida lite men slänger in en update när jag får en lucka. PUSS & KRAM!

Skinny jeans

 
Jag beställde ett par jeans från Gina Tricots hemsida för ett par dagar sedan och idag anlände dem. Prövade dem i butik men de fanns inte i min storlek, tur då att man enkelt kan klicka hem ett par istället! Älskar slitningarna och den ljusa färgen. Ginas jeans är så otroligt sköna också, kommer bo i dem i vår.
 
KRISTEN ZIP JEANS / GINA TRICOT.

Diamonds for breakfast

 
Imorse klev jag och Jeppe upp tidigt (halv 9, tidigt för oss eh) och åt en riktig lyxfrukost. Yoghurt med Kellogs och färska bär, vattenmelon, ägg och färskpressad apelsinjuice. Precis min typ av frukost och såhär ser faktiskt de flesta ut för mig. Jag äter väldigt mycket bär, frukter och grönsaker och ser till att involvera dem i alla måltider. Så gott!
 
Efteråt tog vi med oss Daisy på en långpromenad på en timme i det fina vädret. Vi gick förbi parken där vi såg några änder som parade sig. Kan vara det sjukaste jag sett, 10 st hanar som hoppade på och i princip mosade en och samma hona, haha! Hon såg helt mörbultad ut när det var färdigt. Resten av förmiddagen har vi i alla fall spenderat utomhus på baksidan, jag har pluggat lite engelska och nu har vi precis käkat lunch. Snart blir det gymmet också, där jag ska springa en halvtimme på löpbandet. Kör ingen styrka idag för det gjorde jag igår, men ska träna lite med apparna istället när jag kommer hem. Hoppas ni har en härlig onsdag!

Easter 2013

 
Hey babes! Vill börja med att säga att jag har haft en superhärlig påskhelg. Jag och gubben har ägnat all tid åt varandra, ätit massa gott och sett ungefär 25 filmer. Helt perfekt! För det andra känns det helt underbart att vi äntligen gått in i april månad. Som förövrigt börjat på allra bästa tänkbara sätt, med sol, klarblå himmel och flera plusgrader. Den snö som kom för ett par dagar sedan har nästan helt töat bort igen också så nu ni! Nu är det fanimej vår. Det slår varjefall jag ett fett slag för, haha. Idag har vi suttit ute nästan hela dagen i t-shirt och med uppdragna byxben, lapat sol och spelat Candy crush. Japp jag erkänner, jag har också fallit i träsket. Jag har mobbat Jeppe i typ 3 månaders tid för att han spelat det, och nu har jag själv börjat, haha! Sååå kul spel ju.
 
De här påskdagarna har dock fått mig att inse att jag verkligen måste börja äta bättre. Inte för att jag äter dålig mat just nu, men jag är världens största gottgris och under påsken har jag ätit massor av godis. Socker är min drog och den vill jag verkligen försöka att göra mig fri från. Jag börjar liksom tänka på efterrätt redan innan jag ätit upp maten, haha så sjukt. Jag kommer aldrig kunna eller vilja sluta helt, men det räcker att äta godis på helgen tycker jag. Dessutom känner jag att träningen påverkas negativt av det här. Jag hade garanterat sett tydligare och snabbare resultat om jag slopade godis på veckorna.
 
Puss!