Go hard or go home

 
De senaste dagarna har det varit riktigt skitväder här i Odense. Det har blåst och snöat så mycket att man lätt kan påstå att vintern gjort comeback igen. Inte nog med att det suger riktigt hårt, detta har även gjort att jag vägrat cykla 20 min (enkelväg) till gymmet. Därför har jag varit tvungen att improvisera lite och köra ett par pass här hemma istället, och det leder mig in på de träningsappar som jag laddat ner och använder mig utav och nu tänkte tipsa er om.
 
Det är en app för varje del av kroppen, dvs en med olika benövningar, en för rumpan, en för armarna osv, plus att det finns en yogaapp och en cardio. Varje app innehåller sedan 10 olika övningar och du väljer mellan 5, 7.5 eller 10 min på varje vilket innebär att om du väljer 5 min så kör du varje övning i 30 sek och väljer du 10 min så kör du varje i 1 min. Jag brukar starta med 10 min cardio som uppvärmning och sedan kör jag resterande i 7.5 min vilket blir en genomkörare av hela kroppen och ett pass på 40 min, sedan stretch på det. Du behöver inga redskap alls men förstås är det ett plus om du har några vikter som du kan använda dig av. Om inte, improvisera och ta det du har hemma, ett oöppnat mjölkpaket t.ex! Det är faktiskt riktigt bra träning, och jag behöver inte ha ett dugg dåligt samvete för att jag inte dragit på gymmet om jag kör med dessa appar. Jag är alldeles mör i kroppen efter 3 dagar i streck, haha. Ett annat + är att jag lärt mig massor av nya övningar genom dem. "Donkey kicks" t.ex, som är min nya favorit för rumpan (bilden).
 
Sök på "Workout" i AppStore och dessa dyker upp allra först, de heter "Daglig ben" osv. och finns både till iPad och iPhone.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja det är det verkligen!Jag tröttnar aldrig på militärmönster:)

2013-03-21 @ 09:29:42
URL: http://aannabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Matbloggstoppen