Workout Tights from Gina Tricot

 
Tjululu, torsdag idagrå. Jag är fortfarande förkyld men äntligen på bättringsvägen. Tur det för jag börjar verkligen få panik över min situation just nu. Kryper på väggarna här hemma, och ni vet den där brutala känslan av fetaste ångesten över allt man VILL göra men inte KAN pga att man är sjuk och MÅSTE vara hemma? Den...
 
Jag blev i alla fall grymt glad & nöjd över mina nya träningstights från Gina som jag fick hem igår. Såg dem på stan i fredags men blev snål då jag inte hade mitt presentkort med mig, och när jag sedan gick tillbaka på måndagen för att köpa dem var de givetvis slut. Hade jag förstått hur frrrruktansvärt populära de är hade jag självklart slagit till på en gång, men döh, jag hade ingen aning?! Har totalt missat den grova hypen över Ginas supersnygga & coola träningstights, haha. Inser först nu hur jävla tur jag hade som ens hann klicka hem ett par, dagen efter var de nämligen helt slutsålda på hemsidan också. På Tradera finns det dessutom galningar som säljer dessa för 600 spänn? Det är fan helt insane! De kostar 299:- i butik liksom. Aja, jag är i alla fall sjukt glad över mina och jag kommer bära dem med stolthet på gymmet framöver. Kanske redan till helgen? I alla fall senast måndag, annars gräver jag ner mig. PUNKT.
 
Måste verkligen trimma magen, gud vad onöjd jag är över den, uäääk...

Snö of Sweden

 
Jag tror att jag har visat en bild på det tidigare, men eftersom det är så otroligt fint skadar det inte att visa upp det igen: mitt superfina älsklingsarmband från Snö of Sweden som jag fick av Jeppes mamma och pappa i födelsedagspresent. Roséguld är verkligen en ny favorit. Halsbandet som hänger bredvid tycker jag också väldigt mycket om, det kommer från MQ och gick på 99kr. Ett riktigt kap!
 
Nu ska jag öppna mitt paket från Gina som anlände idag. Det innehåller mina nya träningstights, iiih can´t wait!

Kiwi & Blueberries

 
Onsdag. Det känns egentligen inte så jävla kul att börja även det här inlägget med att klaga över hur sjuk jag är, men tyvärr är det den bittra sanningen. Jag är sååå sjukt förkyld fortfarande, så det kommer alltså att bli ännu en dag i soffan med alvedon-knarkande och honungsté-drickande, kul! Jag måste dock ta mig till posten för att skicka iväg ett paket och eventuellt göra ett besök på Gymgrossisten, jag är jättenyfiken på deras kalorifria såser och siraper från Walden Farms. Någon som provat?
 
Min frukost idag blev i alla fall en skål proteingröt gjord på fiberhavregryn och Chocolate & Hazelnut från Fitnessguru, toppad med kiwi och blåbär. Tänker ju inte falla ihop totalt bara för att jag är sjuk, att äta bra är fortfarande A & O. Igår bakade jag en nyttigare variant av Bananabread också som faktiskt blev riktigt gott. Perfekt att ha om man blir fikasugen! ♥

Peanut Butter Cups

 
 
Vi kör all in tema jordnötssmör idag tycker jag. Dels för att piggar upp mig en aning, och dels för att det är så fruktansvärt jävla gott. Jag får inte nog av det lena, underbara smöret som bara smälter inne i munnen, snacka om beroendeframkallande. Ett av mitt favoritgodis är Reese´s Peanut Butter Cups, men de är ju tyvärr inte särskilt nyttiga, så när jag hittade det här receptet var jag bara tvungen att testa. En betydligt hälsosammare variant, helt utan socker.
 
Jag använde:
150 g mörk sockerfri choklad
1 dl jordnötssmör
3/4 dl naturella cashewnötter
2 tsk kokosolja
 
Smält chokladen över ett vattenbad. Hacka nötterna och rör samman med jordnötssmöret och kokosoljan. Häll hälften av chokladen fördelat i små formar, klicka i lite av jordnötssmörsblandningen och fyll sedan upp med resten av den smälta chokladen. In i frysen och låt stelna ungefär 20 minuter. Then done! Älskar att något så fruktansvärt gott kan vara så otroligt enkelt.

Peanut Butter Smoothie

 
Sjukstugan fortsätter, har nu helt tappat smak- och luktsinnet och näsan bara rinner. Fy fan vad jag blir less, skjut mig eller något! Var uppe redan vid halv 6 (somnade innan 10 igår så har ändå sovit rätt många timmar) eftersom jag inte klarade av att sova längre pga att skallen höll på att värka sönder. Jag blir verkligen så besviken, jag vill träna! Vill inte ligga som ett mähä här hemma utan ork...
 
Gjorde i alla fall, som en liten tröst, en härlig smoothie till frukost som jag hittade recept på hos "lululovescake"på Instagram (sjukt härligt konto förövrigt). Testade den för första gången förra veckan innan gymmet och jag stod mig hela passet på den så den är otroligt mättande. Hade dock inte alla ingredienser men den blev riktigt god ändå. Jag ÄLSKAR jordnötssmör. Den bestod av:
 
1 frusen banan
1 glas soyamjölk (det var sista gången jag kör på soya, hädanefter kommer jag att köpa mandel- eller hasselnötsmjölk och det på grund av att soya inte är så hälsosamt som man kanske kan tro)
1 skopa proteinpulver med chokladsmak
1 msk ekologiskt jordnötssmör
 
Mix & serve. Jag toppade med lite krossad, osötad choklad också, men mest bara för bildens och utseendets skull ;) igår gjorde jag förövrigt världens godaste peanutbutter cups som är perfekt att snacks:a på då suget sätter in. Recept på dem kommer senare! 

It´s not a diet, it´s a lifestyle change

 
Hello monday. Fick tyvärr en riktig piss-start på den här veckan. Har gått och blivit förkyld (igen... senast var ju vid jul, vad är grejen?!) och känner mig jättehängig. Och inte nog med att det suger balle att vara sjuk, det absolut sämsta är ju att man inte kan träna! :( hade helt ärligt först tänkt åka till gymmet ändå och promenera på bandet, men sedan kände jag att det bara vore jävligt dumt. Rätt som det är blir jag ännu sämre och måste vila fler dagar än jag hade behövt. 
 
Annars är jag bara så otroligt glad över att jag äntligen hittat tillbaka till mig själv igen. Det känns verkligen som att jag tappade bort mig själv i höstas, när jag slutade träna och i princip slutade bry mig om kosten. Känns som att jag slutade att bry mig om mig själv och mitt välmående helt vilket fan är helt crazy. När jag tänker tillbaka på det nu känns det heeelt ofattbart: jag älskar ju att träna och kost & hälsa är två av mina absolut största intressen! Därför är jag som sagt fruktansvärt glad över att jag tagit mitt förnuft till fånga, och den här gången kommer jag aldrig att förlora mig själv på det viset igen. NU KÖR VI!
 
 
 
Life is like a camera. Focus on what´s important, capture the good times, develop from the negatives & if things don't work out: take another shot.

Nike

 
Hämtade ut mina nya träningsskor från Nike i fredags. Två dagar tog de för dem att anlända, grym leverans från Sportamore! Jag har redan hunnit inviga dem på gymmet igår och jag är supernöjd med dem. De är bara så sjuuukt sköna. Känns mer stabila än mina gamla Lunarglide så de passar perfekt vid styrketräning, precis som jag hade hoppats och trott. Fick dem för under halva priset, och har sett att de fortfarande är på rea så skynda om ni vill göra ett riktigt kap! Originalpriset ligger på 899, som sagt.

Strawberry/raspberry Fluff

 
Hej snyggingar! Imorse gjorde jag något nytt (för mig) och spännande till frukost, nämligen proteinfluff! Surfade runt på Instagram efter nya & roliga konton att följa igår när jag hittade detta recept och kände direkt att jag ville testa. Eftersom jag precis fått hem min beställning av protein från Fitnessguru (recension av smaker kommer senare) så passade det perfekt att inviga det redan på morgonen. Det var väääldigt mättande och nästan lite over-the-top mot slutet, jag åt inte ens upp allt, men det var gott i början och helt klart ett smart sätt att använda sig av proteinpulver istället för i endast shakes. Det är dessutom superlätt att göra!
 
Det enda ni behöver är:
1 skopa Strawberry White Chocolate från Fitnessguru 
1 dl valfri mjölk (jag använde soya)
100 g frysta bär (jag tog hallon)
 
Mixa de frysta bären, blanda sedan i en skopa proteinpulver och lite av mjölken allteftersom. Vispa med elvisp tills det blir fluffigt, superenkelt! Har ni inte testat detta tycker jag absolut att ni ska göra det.
 
Dessvärre känner jag mig jättehängig idag så jag skippar gymmet, men har i alla fall tränat 4 dagar den här veckan vilket är min minimumgräns så jag är nöjd ändå. Hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag köra då istället! Nu ska jag kirra en härlig omelett med spenat till lunch, och just det: vill även passa på att gratta min fina, bästa vän Sandra på 25-årsdagen. HIPP HIPP HURRA! Hoppas du får en helt underbar dag vännen, love you ♥

LCHF chocolate

 
Älskar att det är fredag idag! Strax ska jag fixa mig och bege mig till hallen för att möta upp Ida och kolla på grabbarnas hemmamatch! Men här kommer först som utlovat receptet på de 'nyttiga' LCHF-chokladbollar jag gjorde häromdagen. Dessvärre hade jag och älsklingen hunnit trycka i oss alla utom fyra innan jag hann fota en bild men WFT, ni ser ju resultatet i alla fall haha. De blev verkligen sjukt goda, och dessa kan man ju unna sig med relativt gott samvete också. Jag hittade receptet på en blogg men då var det arraksbollar (vilket Jeppe inte gillar) så jag gjorde om det lite och här kommer det:
 
CHOKLADBOLLAR LCHF STYLE
 
Ingredienser:
4 dl mandelmjöl
75 g smör
1 msk kokosolja
3 msk kakao
1 msk espresso
1,5 msk honung
0,5 tsk vaniljpulver (ej vaniljsocker)
200g choklad (att doppa i, jag använde 70% mintchoklad)
 
Gör såhär:
1. Mixa alla ingredienser (förutom chokladen) i en matberedare eller mixer. Allt ska vara ordentligt blandat.
2. Låt smeten stå kallt ett par timmar.
3. Rulla den kalla smeten till små bollar och ställ kallt en timma eller mer.
4. När bollarna är kalla hackar du 120 gram av chokladen och smälter försiktigt i micro eller över vattenbad. Hacka under tiden resterande 80 gram choklad mycket fint.
5. Ta av den smälta chokladen från vattenbadet om du använder det och rör ner den finhackade chokladen så det är helt smält. Detta tar en liten stund men rör hela tiden, gör du det kommer chokladen fortfarande vara stel i rumstemperatur.
6. Doppa bollarna i chokladen och låt stelna i rumstemperatur.
7. Förvara bollarna i kylskåp. 
 
 

Eat lift sleep repeat

 
 
Hittade två gamla bilder från november/december 2012, fan vad slank och fit jag såg ut!
 
Här hade jag tränat cirka 6 dagar i veckan i typ 2-3 månader och av vad jag kan döma så hade det verkligen gett resultat. Minns att jag körde väldigt mycket kondition, sprang alltid 20-30 min på löpbandet innan jag styrketränade, och det märks ju. Skinnnny b*tch! Jag satsar dock inte på att bli så smal igen så nu kör jag mer styrka än kondition när jag gymmar. Runt 10 min uppvärmning på bandet, och 20 min efter styrkan på den där andra varianten av crosstrainern jag snackade om tidigare. Bra ben- och rumpträning 💪

Air Max Faze

 
Har dregglat efter ett par nya träningsskor i över 1 år nu, och ikväll slog jag till. Surfade in på sportamore.se och hittade dessa Air Max Faze, nedsatta från 899:- till 399:-. Jävla kap om jag får säga det själv. Det är inga löpskor så jag kommer endast att använda dem när jag kör styrka, men med tanke på att mina gamla inte är helt nednötta ännu gör det ingenting. Jag hoppas att de passar, för de är grymt snygga!
 
Nu ska jag fortsätta med mina LCHF-chokladbollar, smeten var fruktansvärt god så jag kommer att slänga upp bild och recept en annan dag. De innehåller bland annat mandelmjöl, kokosolja, kakao och espresso - yum! 
 

For sale

 
Detta ligger nu uppe på Tradera till försäljning. Supersnygg klänning från By Malene Birger, pälsväst från H&M och loafers från NLY Trend. All info finns på respektive auktion, ni hittar dem → HÄR. In och fynda! :*

A healthy outside starts from the inside

 
Inatt sov jag så jävla gött, 9 timmar i sträck utan att vakna en gång. Det hör inte till vanligheten kan jag säga. Var så sjuuukt trött efter jobbet igår, vilket antagligen berodde på baksmällan efter lördagen. Så tror jag sov bort den nu!
 
Imorse skjutsade jag i alla fall älsklingen till hallen, dom spelar borta mot Oskarshamn ikväll - heja heja! Efter det drog jag på gymmet och tränade i 2 timmar. Det blev en hård genomkörare efter 3 träningsfria dagar, kan man säga. Armar, rygg, ben, rumpa, mage - ja hela köret. Kände mig alldeles mör efteråt och det var en sååån skön känsla. När jag kom hem var jag hungrig som en varg så jag fixade ett litet mellanmål innan jag satte igång med lunchen. Hade smoothie kvar sedan frukosten så det blev ett glas toppat med Pauluns underbara granola (så mycket bättre än vanlig müsli). Detta måste ni bara testa, snacka om munorgasm.
 
 Hallonsmoothie med granola
 
1 äpple
1 banan
1-2 dl frysta hallon
1 pressad lime, juicen
1 pressad apelsin, juicen
Kvarg efter smak & tycke, jag tog 3 stora matskedar
En skvätt vatten
 
Mixa, toppa med granola & servera.

Save water, drink champagne

nyktert
 
Har haft en så sjukt g r y m helg!! Jeppes kusin Lina har varit här fre-sön och vi har haft fantastiskt roligt dagar. Så jävla superkul att hon ville hälsa på! Älskar att få besök hemifrån och absolut roligast är ju när någon annan än bara föräldrarna vill komma hit ett par dar, tycker det har varit alldeles för dåligt med vänner här hos oss.. morr skärpning tråkmånsar! 
 
Det har i alla fall varit skitskoj att ha Lina här och få visa henne runt i mysiga U-sala, i fredags strosade vi runt på stan på dagen, besökte Gränby & lagade god middag på kvällen, igår tog vi en ny tur i stan, var på Almtunas hemmamatch och sedan avrundade vi kvällen med vin, ölspel, fest tillsammans med några ur laget och sedan utgång på Birger jarl. Snubblade in vid halv 4 imorse så denna söndag har varit rääätt så seg, vi har kollat Oliver boi på youtube och garvat röven av oss framtill kl.3 då Linas tåg gick hemåt Övik igen. Tack babe för en energikick till helg!! ♥

Flat belly diet

 
Den senaste tiden har jag haft problem med uppblåst mage, vilket är sjukt obehagligt och fruktansvärt jobbigt. Jag vet att det kommer bli bättre ju mer jag tränar och löper på bandet, men googlade runt lite tidigare efter annat som kan hjälpa till att motverka uppblåstheten också. Hittade en intressant artikel på tidningen MåBra's hemsida med kostrelaterade tips för att motverka just uppsvälld mage & listar dem här nedan. Troligtvis är det fler än jag som vill få en liten quick-fix!
 
  • Krydda smart. Färdiga kryddblandningar innehåller ofta ett stor mängd salt, likaså processad mat. Prova att byta ut dem mot rena kryddor utan tillsatser och skippa rätterna från frysdisken. Saltet gör att du binder onödigt mycket vätska, något som ger utslag på både midjemått och vågen.
  • Drick vatten. Undvik bubbliga drycker eftersom kolsyran har en förmåga att blåsa upp mer än bara partystämningen. Satsa istället på vanligt kranvatten för att hålla vätskebalansen i schack, gärna 8 glas om dagen. Juice, kaffe och andra drycker med hög syrahalt har också en negativ effekt på magens hälsa – och utseende, eftersom de ger en uppsvälld effekt. Prova att vara utan i några dagar så ser du! 
  • Ducka för kolhydrater. Kroppen lagrar kolhydraterna som energikälla. Processen gör att musklerna lagrar onödigt mycket vatten, för varje gram kolhydrat som lagras binds nämligen motsvarande 3 gram vatten. Om du inte planerar en större fysisk ansträngning är den här typen av lagerhållning onödig. Att dra ner på kolhydraterna gör att kroppen ”nallar” från det redan existerande energiförrådet, med resultatet att du blir av med onödig vätska. Prova att ersätta vitt bröd med fullkorn, gör pålägget proteinrikt och knapra nötter istället för chips på kvällskvisten.
  • Undvik rå frukt. Ångkoka, konservera eller torka – bara du inte äter dina gröna godsaker i färskt tillstånd. Dels kan fruktens socker, fruktos, orsaka orolig och uppsvälld mage. Men kokta eller torkade frukter tar mindre plats i mage och tarmsystem, vilket gör dem lättare att smälta.
  • Hejdå het sås. Gillar du stark mat? Prova att låta magen vila från dina smakpreferenser under en vecka – det kan göra stor skillnad! Stark mat som peppar, chili, vitlök, senap etc ökar produktionen av magsyra. Detta kan i sin tur orsaka irritationer i mage och tarm – med smärta och en känsla av uppblåshet som följd.
  • Spotta ut tuggummit. När du tuggar tuggummi sväljer du också luft, som sedan tar sig ner i magsystemet och orsakar uppblåsthet och svullnad. Är du sugen på något att tugga på, prova en näve nötter eller osaltade solroskärnor.
  • Farväl fett! Det tar lång tid för magen att smälta fet mat, därför blir också mättnadskänslan kraftfullare när du ätit någonting fett – och din mage kan bli uppsvälld av matsmältningen. En vecka där pommes frites, fiskpinnar, lökringar och annan stekt eller friterad mat är bannlyst kan vara värt ett försök. Ha också som vana att promenera efter måltiden, det tar minst fem minuter för magsystemet att reagera på den fysiska aktiviteten – men det kan vara värt det. Har du ätit mycket kan kanske en ensampromenad vara att föredra, eftersom rörelse kan frisätta en hel del gaser…

 

Kan bara konstatera att det inte är så jättekonstigt att jag är uppsvälld i magen. Kolsyrat vatten, färskpressad juice, kryddstark mat, bröd & frukt hör ju min vardagliga kost till. Well, nu vet jag i alla fall vad jag måste dra ner på för att lugna min stackars mage!


Traderaoholic

 
Jag måste verkligen ge en eloge till den som uppfann TRADERA. Det måste vara världens roligaste och fyndigaste sida! Du kan seriöst hitta allt där. Nytt som begagnat. Absoluta bästa är att priserna är så sjukt bra också. Jag menar, varför betala fullpris för något du kan få för en bråkdel? Även om mycket är begagnat så har allt jag någonsin budat hem varit i mycket gott skick. Levis-shortsen jag vann i fredags t.ex var hur fina som helst. Folk säljer inte trasiga, slitna och urtvättade prylar/plagg. Eftersom man lämnar omdöme på varandra är alla (peppar peppar, alla jag har kommit i kontakt med i alla fall) ärliga och uppriktiga, man behöver alltså aldrig oroa sig för att bli blåst etc. Och är man osäker behöver man ju inte handla av personer som är nya på Tradera och står utan betyg och omdömen, utan hålla sig till veteranerna med goda betyg! Hur smidigt som helst.
 
Jag kan verkligen rekommendera er att kolla in Tradera innan man köper något man vill ha nytt i butik. Inte nog med att du gör dig själv en tjänst, det är även miljövänligt! ♥ jag ska själv slänga upp ett antal auktioner snart & sälja sådant jag inte längre använder. Det är många snygga prylar från bla Topshop, Jofama, Malene Birger, Viking & Nelly, så håll utkik här i bloggen.

Monday blues

 
& så har vi kickat igång en ny fräsch vecka! Nu kör vi v.3!
 
Jag inledde min måndag med ett pass på gymmet, där jag köttade ben och rumpa precis som igår. Jag vet att man ska variera olika delar av kroppen mellan gångerna men jag kände mig taggad så va fan, jag körde! Trots hyfsad värk körde jag precis som igår 30min/5km på en typ av crosstrainer som är mycket mer "rörlig" än en vanlig. Du kan alltså bestämma själv vilken typ av rörelser du vill göra, om du vill trampa upp och ner, åka skidor eller köra som på en vanlig crosstrainer. Jag trampar då upp och ner vilket gör att det tar mest på lår & rumpa. Grymt bra! Sedan kör jag benpress med ett ben i taget för att få bäst effekt på rumpan, armar/rygg på maskinerna och därefter mage på mattan innan jag stretchar. Känner att jag börjar komma igång igen nu och skapa lite rutiner vilket känns skitbra. Jag älskar verkligen träning av hela mitt hjärta, det är en helt fantastisk känsla efteråt och för att dokumentera lite ska jag fota av kroppen imorgonbitti för att kunna jämföra med om en månad osv. Bilden ovan är från sommaren 2012 innan jag började gymma nere i Danmark, och det är väl ungefär så min kropp ser ut i nuläget också.
 
Jag skiter fullständigt i beach 2014, det här är ska bli en del av min livsstil och jag längtar verkligen efter att se resultat. Jag är varken mullig eller ohälsosam i nuläget, men jag vill bli fit och se lite muskler. Absolut inte för mycket dock, jag står fast vid det jag alltid har sagt: att det är absolut snyggast med en tight & toned kropp och inte en biffig. Det blir grymt girls (& boys).

Pineapple Maze

 
Äntligen fick jag vakna upp bredvid min älskling igen. Det firade vi med en grym juice denna söndagsmorgon till ära. Äpple, apelsin, ananas och hallon i en enda härlig mix! Snacka om exotiskt, bättre start på dagen kan man nog inte få. Köpe-juice ala koncentrat är numera ett minne blott här hemma. Inatt drömde jag föresten att jag vann en bil på Postkodlotteriet. Alltså den känslan...
 
PINEAPPLE MAZE, 2 pers
 
3 äpplen
2 apelsiner
½ färsk ananas
hallon
 
Pressa alla frukter i råsaftcentrifugen, mosa sedan hallonen och rör i ♥ nomom.

Levi's 501

 
Budade hem dessa godingar på Tradera imorse, 105 riksdaler gick dem för. Jag älskar Levi's jeansshorts, vill inte ha några andra och grät en skvätt när mina ljusa favoriter sprack bak i arsle i somras. Jag hoppas och tror (om jag kan ha dem) att dessa kommer att bli mina nya bo-i-shorts till sommaren. Bäst att vara ute i god tid känner jag, hah! Var även på väg att slå till på ett par likadana som jag hade, men tyvärr la någon girig höna ett högre bud precis i slutsekunden. Att buda på Tradera är verkligen en kamp på liv & död. Åtminstonde känns det som så emellanåt, haha. 

Power woman

Bild: Isabellas blogg.
 
Jag måste erkänna att jag verkligen inspireras av Blondinbella. Tittade precis på ett youtube-klipp på hennes blogg där hon svarar på läsarfrågor, och jag beundrar verkligen hennes inställning till livet och alla dess prövningar. Det strålar om henne och jag tycker verkligen att hon är så otroligt vacker nu.
 
Ända sedan hon blev gravid och fick barn har hon dock fått ta en massa skit för sin positivitet, och jag kan helt ärligt inte förstå varför. Jag har aldrig varit gravid och fått barn själv så nej, jag har ingen som helst aning om hur "jobbigt/enkelt" det är, men jag förstår ju att allas graviditeter och liv som mamma är helt och hållet olika. Att det även handlar mycket om inställning och vilja, som Isabella påpekar, kan jag inte annat än hålla med om. Det blir vad man gör det till, vill man så kan man, etc. JA! Så är det med det mesta och därför ryser jag av obehag över alla dessa bittra "vänta bara"-predikningar som jag läst på hennes blogg. Vill man skrämmas eller vad handlar det om? Nej fy fan, jag lovar mig själv att in i det sista (hur jobbigt/enkelt det än må kännas) försöka tänka lika positivt som Bella när jag blir gravid och får barn. Hon tar livet med en klackspark och jag tycker hon är fantastisk! 
 
Varje gång jag går in på hennes blogg längtar jag dock så otroligt efter att få bilda egen familj med min fina man. Vi är visserligen som en liten familj redan med våra två knasiga djur, men ja, jag tror att ni fattar. Så älskling, som jag vet läser det här, en ring på mitt finger snart kanske? ♥

Good night

 
Nu ska jag krypa till kojs och läsa lite. Ska även ställa klockan till imorgon för att buda hem lite fina ting från Tradera, det får jag inte missa! Saknar dock hjärtat mitt, tycker inte alls om att sova själv... Natti ♥

We are the cool kids

 
 
Hey babeeees!
 
Imorse åkte min man på bortaturné till Karlskrona och blir borta ända till lördagnatt buhuu! Därför sitter jag här helt själv uppkrupen i soffan och väntar på att sändningen ifrån matchen ska dra igång. Har precis duschat, käkat & kollat Studio Paradise på tv3 play efter 2 dödade timmar på gymmet. Jag skojar inte om jag säger att jag, TROTS fet träningsvärk i princip varenda muskel, verkligen körde skiten ur mig idag. Vissa övningar gjorde så förbannat ont men jag härdade, har nämligen hört att man kan träna bort träningsvärk. Stämmer det? I hope...
 
Har även hunnit med att hämta ut ett paket från Nelly som jag väntat på i typ 2 veckor. Fyndade inte mycket på julrean men ett par skor & ett bälte rikare blev jag i alla fall. Sjukt snygga tycker jag. Har saknat en lite grövre känga med klack och tycker att de guldiga detaljerna gör dem extra feta. Nu ska jag heja fram älsklingen och ni kan ta och lyssna på låten vettja - den är grym. Pöss

Eat clean, train mean

 
Idag har jag gjort mitt första träningspass på gymmet för i år och fan vad underbart det känns!
 
Jag har köpt ett månadskort på nyöppnade MyTraining som ligger bara ett stenkast ifrån där vi bor. Lokalerna är superfräscha och allt är splitternytt, precis som jag vill ha det när jag ska träna. Känner mig mycket mer peppad om gymmet håller hög kvalité, och med tanke på hur dyrt det är att träna på gym idag är det inte mer än rätt att lokalerna är fina tycker jag. Började i alla fall med att varva powerwalking med löpning i 20 minuter, och sedan körde jag igenom hela kroppen på maskinerna. Jag var heeeelt död efteråt vill jag lova, kände av träningsvärken redan under stretchingen haha! Är alldeles mör i kroppen nu och kommer garanterat vara nästintill orörlig imorgon, men oj så värt det är. Jag är fett taggad på att komma igång igen och hitta tillbaka till rutinerna jag hade nere i Danmark. Då sprang jag 5km på löpbandet på 30 minuter och hade fortfarande orken att styrketräna efteråt. Hade jag gjort det idag hade jag spytt...
 
Tanken är att träna 3-4 gånger i veckan och att inte gå ut för hårt såhär i början. Jag vet att jag inte kan fortsätta där jag slutade förra våren utan att jag kommer att behöva öka succsesivt. Nya träningskläder har jag kostat på mig också, allt för att göra träningen så rolig som möjligt. Tights från Röhnisch och tunn träningstop från Pro Touch, båda från Intersport där gubben har 15% på hela sortimentet. Det är inte helt dumt att ha en hockeyspelande pojkvän! 
 

We're sexy and we know it

 
Vid årsskiftet firade jag och min man 2 år tillsammans. 2 år av kärlek, värme, känslor, resor, upplevelser och intryck. Jag är tacksam för varje dag tillsammans med dig ♥ 

Life´s not meant to be lived in 1 place

 
Gubben är med laget i Ängelholm och här sitter jag och drömmer mig tillbaka till Nyborg / Danmark. Det borde vara olagligt att titta på sådana här bilder en risig januarikväll som denna, för fan vad jag vill utomlands nununuuu! Drömmer om att få resa och uppleva världen. Men har ju alltid sagt att jag vill fira min 25-års dag med en resa så vem vet, när hockeysäsongen är över så... 🙊
 
Föresten är jag så jävla glad över det liv jag lever just nu. Att få möjligheten att flytta runt och se nya platser tillsammans med min älskling är det bästa som finns! Allt har självklart sina för & nackdelar, man saknar ofta familjen och vännerna där hemma, men jag skulle verkligen inte klara av att slå mig ner i en och samma stad just nu. Känner redan att jag börjar tröttna på Uppsala, haha. Nejdå det är en supermysig stad, men rastlösheten kryper i mig. Jag vill ut på nya äventyr!

Rock by Sweden

 
När jag fyllde år fick jag superfina smycken från Rock by Sweden i present. Har surrat så mycket om dessa så de flesta vet nog vid det här laget hur mycket jag tycker om dem, haha. Halsbandet fick jag i alla fall av Jeppes föräldrar och ringen av mamma och pappa. Då jag väldigt sällan köper smycken själv tycker jag att det är otroligt kul att få! Tror att jag är för snål för att kosta på mig själv några, åtminstonde av bra kvalité. Köper jag smycken blir det i sådana fall något billigt från t.ex Gina för 74:50 som tappar färgen efter bara några gånger. Totalt bortkastade pengar dvs..
 
Naglarna har jag målat med ett lack från O.P.I i färgen Vampsterdam. Är vanligtvis inget fan av lila men den här nyansen gillar jag. På vintern använder jag bara mörka färger och denna passar årstiden tycker jag.

Orange detox

 
Imorse vaknade vi halv 11, tror inte att vi vaknat så sent på flera månader. Inte för att det spelar någon som helst roll, vädret ute är ju så jävla fuckat ändå. Jag klagar absolut inte på att det är snöfritt och plusgrader (då ingen snö kom till jul kan jag lika gärna skippa den och hela vintern helt och hållet) men måste det vara så förbannat grått och regnigt?! Lite sol går väl att bjussa på.. man tappar ju nästan livslusten. För att pigga upp humöret startade vi denna lördag med en otroligt god jucie i alla fall. Jag har botat min förkylning med dessa juicer & vill ni göra samma kommer receptet här:
 
Orange Detox, 2 pers
 
3 äpplen
2 apelsiner
1 morot
1 lime
en liten bit ingefära
 
Kör allt i er råsaftcentrifug, häll upp i två stora glas & bara njut! ♥

Chapter 2014

 
Har ni haft en bra start på det nya året, babes? Avlagt några nyårslöften kanske? Mina är:
 
√ återuppta träningen på allvar
√ juice:a flera dagar i veckan
√ minska på köttättandet / äta mer vegetariskt
√ handla mer ekologiskt och närodlat
 
Som ni märker handlar det mestadels om att ta hand om mig själv och min kropp igen, såsom jag gjorde den första halvan av 2013. Jag föll helt enkelt ur det hälsosamma mönstret när vi flyttade hem från Danmark, och efter sommaren spårade det helt ur när jag började jobba heltid och helt enkelt inte hade orken att träna flera dagar i veckan längre. Kosten har jag visserligen inte misskött helt utan fortsatt att tänka i relativt samma banor, men jag har definitivt ätit alldeles för ojämnt och vill därför hitta tillbaka till matvanorna jag hade. Dock är jag en livsnjutare som aldrig kommer att kunna sluta med choklad och goda ostar helt, tycker det är helt ok att unna sig då & då. Ang. träningen önskar jag verkligen att svenska gym kunde ta efter danskarnas tänk lite mer. Dvs. skippa bindningstiderna och överpriserna! Ett allkort behöver inte kosta mer än 249:- i månaden, och det funkar helt enkelt inte för mig att binda upp mig 1 år på ett specifikt gym när man lever "hockey-livet" och flyttar runt... men ska i alla fall köpa mig ett månadskort på ett nystartat gym till veckan.
 
Sammanfattningsvis har 2013 i alla fall varit ett händelserikt år men jag är fullt inställd på att göra detta till ett ännu grymmare ♥