Save water, drink champagne

nyktert
 
Har haft en så sjukt g r y m helg!! Jeppes kusin Lina har varit här fre-sön och vi har haft fantastiskt roligt dagar. Så jävla superkul att hon ville hälsa på! Älskar att få besök hemifrån och absolut roligast är ju när någon annan än bara föräldrarna vill komma hit ett par dar, tycker det har varit alldeles för dåligt med vänner här hos oss.. morr skärpning tråkmånsar! 
 
Det har i alla fall varit skitskoj att ha Lina här och få visa henne runt i mysiga U-sala, i fredags strosade vi runt på stan på dagen, besökte Gränby & lagade god middag på kvällen, igår tog vi en ny tur i stan, var på Almtunas hemmamatch och sedan avrundade vi kvällen med vin, ölspel, fest tillsammans med några ur laget och sedan utgång på Birger jarl. Snubblade in vid halv 4 imorse så denna söndag har varit rääätt så seg, vi har kollat Oliver boi på youtube och garvat röven av oss framtill kl.3 då Linas tåg gick hemåt Övik igen. Tack babe för en energikick till helg!! ♥

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh bästa helgen på länge!! Så himla kul :D haha bara jag hör oliverboi börjar jag garva hahaha!!! Måste kommer ner snart igen alltså :D GE OSS REDIG MAT FÖRFAN ;)

2014-01-21 @ 22:41:27
Postat av: Josefine

Lina: ja lätt den bästa!! Haha jag med, sjukaste grabben 😂 Ja det måste du 😏

2014-01-22 @ 15:17:06
URL: http://unusualgirl.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

TrackbackMatbloggstoppen