Strawberry/raspberry Fluff

 
Hej snyggingar! Imorse gjorde jag något nytt (för mig) och spännande till frukost, nämligen proteinfluff! Surfade runt på Instagram efter nya & roliga konton att följa igår när jag hittade detta recept och kände direkt att jag ville testa. Eftersom jag precis fått hem min beställning av protein från Fitnessguru (recension av smaker kommer senare) så passade det perfekt att inviga det redan på morgonen. Det var väääldigt mättande och nästan lite over-the-top mot slutet, jag åt inte ens upp allt, men det var gott i början och helt klart ett smart sätt att använda sig av proteinpulver istället för i endast shakes. Det är dessutom superlätt att göra!
 
Det enda ni behöver är:
1 skopa Strawberry White Chocolate från Fitnessguru 
1 dl valfri mjölk (jag använde soya)
100 g frysta bär (jag tog hallon)
 
Mixa de frysta bären, blanda sedan i en skopa proteinpulver och lite av mjölken allteftersom. Vispa med elvisp tills det blir fluffigt, superenkelt! Har ni inte testat detta tycker jag absolut att ni ska göra det.
 
Dessvärre känner jag mig jättehängig idag så jag skippar gymmet, men har i alla fall tränat 4 dagar den här veckan vilket är min minimumgräns så jag är nöjd ändå. Hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag köra då istället! Nu ska jag kirra en härlig omelett med spenat till lunch, och just det: vill även passa på att gratta min fina, bästa vän Sandra på 25-årsdagen. HIPP HIPP HURRA! Hoppas du får en helt underbar dag vännen, love you ♥

Kommentarer
Postat av: Sandra bff

Åh tusen tusen tack sötnos ❤

2014-02-03 @ 20:15:01
Postat av: Hanna

De lät riktigt gott! Ska testa sen när jag får mitt proteinpulver :)

2014-02-25 @ 11:39:45
URL: http://nattstad.se/hannypandy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Matbloggstoppen